Projektet Arrangörer i Norr erbjuder sex utbildningstillfällen, en mötesplats och ett nätverk till er om som är arrangörer, vill bli eller är nyfiken på. Utbildningarna är spridda över länet under hösten 2018 och våren 2019.

Med arrangör menar vi dig om arrangerar inom kultur- & nöje i länet. Konserter, spelningar, festivalen, teater- eller dansföreställningar, annan scenkonst, konstutställningar. På små scener i byarna, på dansbanor under sommaren, på en fjälltopp, i en hel stad, på en dansbana, i en konsthall, hemma på gården, i lägenheten, på ett uteställe, en fjällanläggning eller i ett kulturhus med tusen besökare!

Gå på alla tillfällen som en serie, sätt ihop ditt eget program efter vad du är intresserad av eller vad du kan vara med på! Föreläsningarna direktsänds på YouTube och filmas för att kunna ta del av när du vill och kan.

Några av föreläsningarna är grundläggande och riktar sig främst till dig om är ny som arrangör eller aldrig arrangerat förr. Några är mer riktade till dig som ser dig som en mer erfaren arrangör och vill fördjupa dina kunskaper.

ALLA är välkomna att anmäla sig på alla tillfällen utifrån dina intressen och behov. Kanske är du redan en fena på att arrangera men vill träffa andra, dela med dig av dina erfarenheter eller bara inspireras?!

Alla föreläsningstillfällena innehåller en inledande del med ett inspirerande gott exempel från arrangörer i Norrbotten.

Följ oss på Facebook för löpande uppdateringar: Arrangörer i Norr

Projektägare: Kulturföreningen Ebeneser

Projektpartners: Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop, Skådebanan Norrbotten och Luleå Kommun.

Projektet finansieras av: Region Norrbotten och Kulturrådet