Projektet Arrangörer i Norr bjuder in till höstens och seriens första föreläsning!

Kvällen livestreamas här: YouTube

Tema: Konsten att arrangera framgångsrika evenemang
Föreläsare: Sara Olsson
Lokalt exempel: SHAPEPAWS / Gällka Warriors

Utbildningen riktar sig till alla aktiva arrangörer – erfarna som nya. Även till dig som är nyfiken på att bli arrangör och aldrig arrangerat något tidigare. Kom och träffa andra arrangörer i Norrbotten och ta del av goda exempel och en inspirerande föreläsning med Sara Olsson!

Sara Olsson är tidigare VD på Peace & Love och driver idag sitt företag SaraJ Consultant AB. Hon föreläser och utbildar inom evenemangsbranschen; hur skapas egentligen ett hållbart och framgångsrikt evenemang? Genom sina erfarenheter arbetar hon också för en mer jämställd och hållbar musikindustri och musikbransch, bland annat genom att sitta i styrelsen för Makten Över Musiken och leda deras uppskattade Mentorskapsprogram samt att vara Expansionschef för LiveGreen.

“Evenemang är häftiga mötesplatser med stor potential att nå ut till många människor – och utvecklingen går snabbt framåt. Som arrangör gäller det att hålla sig uppdaterad och förstå kraften i sin produkt; det framgångsrika evenemanget”.

Tider
17.00 med mingel och matiga mackor
17.30 startar vi från scenen med en kort presentation av projektet och ett inledande gott exempel från en av länets alla framgångsrika arrangörer. De berättar om den resa de har gjort, misstag och framgångsfaktorer.
18-21.00 Föreläsning med Sara Olsson

Läs mer om hela utbildningsserien och följ Arrangörer i Norr på Facebook för löpande uppdateringar:

 Anmäl dig här: https://simplesignup.se/event/134706

Deltagande är kostnadsfritt – anmälan krävs och är bindande. Vid avbokning senare är 48 timmar innan utbildningstillfällets start debiteras du 500:- inkl. moms.

Du kan söka kostnadsersättning för resor inom Norrbotten. Ange det i anmälan. Detta gäller inte dig som deltar inom ramen av din anställning/utbildning, och kan få kostnadstäckning via din arbetsgivare/skola.
Du kan även anmäla intresse för samåkning!

Projektägare: Kulturföreningen Ebeneser
Projektpartners: Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop, Skådebanan Norrbotten och Luleå Kommun.
Projektet finansieras av: Region Norrbotten och Kulturrådet

Eventinformation:

Börjar: 17:00

Öppnar: 11:00

Pris: Kostnadsfritt

Ålder: Nej

Arrangör: Kulturföreningen Ebeneser, Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop, Skådebanan Norrbotten och Luleå Kommun