Arrangörer i Norr bjuder in till en inspirerande föreläsningsverkstad där vi pratar om rörlig bild i sociala medier och hur du kan använda dig av det i din organisation. Vi visar på konkreta tips och trix, undersöker olika verktyg i Instagram och Facebook och hur du kan applicera det i din organisation, förening eller verksamhet.

Kvällen leds av Hanna Weinmar från SIGMAR Metodbyrå tillsammans med sociala medie-proffset Thomas Åberg från Norrland247.

Vad kvällen kommer innehålla:
Skapa innehåll för digitala medier
När och hur ska man använda text, foto, film, eller animation. Vi visar exempel och ger konkreta tips på hur du kan använda film och rörlig bild som ett verktyg i din marknadsföring.

Strategi för att bygga konton
Thomas berättar om hur han sex månader byggde upp sin Instagramkanal @norrland247 till att bli ett av de starkaste kontona i Norrland. Han visar hur han gör och varför. Tillsammans tittar vi och analyserar olika konton för att utforska olika strategier, och vad vi kan lära oss av dessa.

Vad är hashtaggar och hur använder man dem
Så använder du hashtaggar för att sprida ditt material till nya personer som inte är dina följare. Vi ger dig strategier och praktiska tips om vad hur och varför.

Föreläsningen är kostnadsfri – anmälan via Simple Signup: https://simplesignup.se/event/159301. Läs mer i anmälan.

Föreläsningen sänds live samt filmas. Föreläsningen kommer även att erbjudas som webbseminarium 27/11. Info om detta kommer separat, i eget event.

18-18.30 Mingel & nätverkande
18.30-20.00 Föreläsning

Varmt välkomna!

Projektpartners: Kulturföreningen Ebeneser (projektägare), Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop och Skådebanan Norrbotten.

Projektet finansieras av: Region Norrbotten, Kulturrådet, Länsstyrelsen Norrbotten och Sparbanken Nord – Framtidsbanken.

Eventinformation:

Börjar: 18:00

Öppnar: 18:00

Pris: Kostnadsfritt

Ålder: Nej

Arrangör: Arrangörer i Norr