Långfredagskonsert med Ola Engström Band och Tindra, Mojtaba & Per Ödberg band

Ola Engström Band

Ola Engström Band är ett femmannaband från Luleå som spelar egenkomponerad musik med utlämnande texter om livets upp och nergångar.

Ola Engström står för text och musik, sjunger, spelar kompgitarr och munspel, Pelle Nordström spelar gitarrer och sjunger kör, Björn Lundberg spelar keyboard, Anders Sjöberg spelar bas och sjunger kör och Fredrik Danell spelar trummor.

Tindra, Mojtaba & Per Ödberg band

Tindra Pantzare från Luleå slog igenom för norrbottningarna redan som 15-åring med jazziga låten Strandvisa som blev Veckans färsking i P4 Norrbotten. Nu är hon 17 år och har kommit ut med ett helt pärlband av låtar, mestadels i genren vispop, på Spotify samt uppträtt bland annat på Luleå hamnfestival. Hennes låtskrivare är Ulrika Vallgårda från Luleå och Magnus Hjerpe.

Mojtaba Hoseini från Luleå/Afghanistan skriver sina egna låtar som nu även har fått svenska texter. I en duett som nyligen hördes på P4 Norrbotten och som blivit stort uppmärksammad både av Radio Sweden Farsi/Dari och av Norrbottens-Kuriren sjunger han tillsammans med Tindra på två språk. Ungdomarna ackompanjeras av Per Ödberg band.

Eventinformation:

Börjar: 19:00

Öppnar: 18:00

Pris: 120:- inkl garderob, fri entré för dig upp till 18 år

Ålder: 18 år eller i vuxens sällskap

Arrangör: Studiefrämjandet, Kulturcentrum Ebeneser, Radhusförlaget Pop & Visa och Ola Engström Band