Open Space i Kulturcentrum Ebeneser.

Högt till tak och låga trösklar. Ja det är vad vi erbjuder under Open Space på Kulturcentrum Ebeneser under fyra kvällar i höst. Ett helt nytt koncept i Luleå och en fri kulturell yta där alla får bidra och där du kan förvänta dig det oväntade.

”Hur obra kan man va?!” Ja, hur obra som helst! 
Vi erbjuder en yta för dig som aldrig stått på en scen, aldrig hållit i en mick, läst en dikt eller tagit det där danssteget framför någon annan. Det viktiga är att du förmedlar kultur och följer Kulturföreningen Ebenesers värdegrund.

Du kan anmäla dig via denna länk för att garanteras en plats. Eller dyker du bara upp och skriver upp dig på listan som arrangören för kvällen tillhandahåller. Vi startar 19.00 och avslutar kring 21.00. Du som föranmäler dig erbjuds tio minuter på scen, övriga fem minuter eller enligt överenskommelse. Kvällens program styrs av arrangören på plats och de föranmälda platserna blandas med de spontana. Backline, ljud och ljus finns på plats. Det ni som deltar behöver ta med er är instrument, annan utrustning, rekvisita m.m. som ni behöver.

Ta chansen– ta plats, upptäck något nytt, få ”feeling” och skriv upp dig på listan. Eller luta dig bara tillbaka och njut. Vi välkomnar särskilt unga, och alla är välkomna!

Eventinformation:

Börjar: 19.00

Öppnar: Caféet har öppet från 11.00

Pris: Fri entré

Ålder: -

Arrangör: Studiefrämjandet, Kulturens Bildningsverksamhet och Kulturföreningen Ebeneser