StyrelseAkademien Norr fyller 20 år. Vi blickar framåt med talare som fokuserar på det nya decenniets möjligheter. Välkommen att utmanas, inspireras och fira med oss!

Årets Föreläsningar:
* Hot och möjligheter för framtida regional utveckling
Gunnar Eikeland, VD Sparbanken Nord
Sparbanken Nord är Sveriges 3:e största sparbank och har kontor i 10 av Norrbottens 14 kommuner. Innan VD jobbet på Sparbanken Nord en gedigen erfarenhet bland annat som VD för Skellefteå Kraft.

* Småföretagares betydelse för tillväxten i Sverige
Günther Mårder, Vd – Företagarna
Företagares drivkrafter, de främsta tillväxthindren och styrelsens roll i det mindre företaget.

* Mina 6 framgångsfaktorer för innovation
Charlotta Ahlberg, Innovation Community Manager – Volvo Cars
Hur tillvaratar man den enorma styrkan och kollektiva kraft som finns i ett stort företag? Vad lärde hon sig av att skapa Volvo’s berömda konceptbil YCC tillsammans med enbart andra kvinnor? Hon kommer ta med oss på en resa baserat på 16 års arbete med produkt- och företagsinnovation summerat i 6 framgångsfaktorer.

* Disrupt the dinosaurs – Hur man räddar eller dödar ett stort företag
Johan Sköld, Serieentreprenör, Affärsängel, Head of Growth – Chalmers Ventures
Just nu finns det miljoner hypersmarta och supersnabba entreprenörer som försöker utmana affärsmodellerna hos nästan alla större företag i världen. De senaste 3 åren har Johan träffat hundratals själv, i Sverige och Silicon Valley. Det gjorde att han lämnade sitt toppjobb i koncernledningen för ett börsbolag med över 2 000 anställda. Det fick honom faktiskt att omvärdera hela sin syn på det framtida konkurrenslandskapet. De som lyckas verkar ha några saker gemensamt. Hur de skapar insikter, hur de eliminerar antaganden, hur de planerar och hur de utför sitt dagliga arbete. De flesta av dem har en gemensam vision. De vill utmana de etablerade företagen. Dinosaurierna. David mot Goliat!

Mingel, jubileumslunch, prisutdelning m.m.

Se hela programmet på: http://styrelseakademien.se/norr/nyheter-norr/stora-styrelsedagen-2020-lulea/

Varmt välkommen till en fantastisk eftermiddag!

Eventinformation:

Börjar: 12.00

Öppnar: 11.30

Pris: Se anmälningslänk!

Ålder: -

Arrangör: StyrelseAkademien Norr