Varmt välkommen till 2019 års Stora Styrelsedag i Luleå! Styrelseakademien Norr  bjuder in till en fantastisk eftermiddag där vi träffas, knyter kontakter, inspireras av intressanta föreläsningar, m.m. Alla som arbetar i styrelser, företagsledning, ägare, företagare, entreprenörer och andra intresserade av näringslivet är välkomna.

Program:
11:30 – 12:00 Incheckning

12:00 Lunch och underhållning

12:50 Inledning
Anders Granberg, konferencier
Annelie Fredriksson, StyrelseAkademien Norr

13:00 Möjligheter i Norra Sverige
Andreas Lind, näringslivschef Länsstyrelsen Norrbotten

13:20 Från konkursbo till framgång
Anders Sundström, Styrelseordförande Kaunis Iron
Att förvandla ett konkursbo till ett framgångsrikt gruvföretag. Historien om hur Northlands konkursbo förvärvades och hur hoppet åter har tänts i Pajala i och med att Kaunis Iron startat driften av gruvan igen.

14:00 Årets Uppstartsföretag
NyföretagarCentrum delar ut utmärkelsen.

14:15 Arctic Bath flytande hotell & spa
Annkathrin Lundqvist, Delägare/projektledare Artic Bath
Presentation av det spektakulära projektet ”Arctic Bath” ett kallbad i Harads! Arctic Bath är ett nytt hotell- och Spakoncept flytandes på Luleälven. Inspirerad av timmerflottningens era på platsen. Hotellet erbjuder en trygg och ombonad insida med ett skal som skyddar mot väder och landskap.

14:25 Fika och mingelpaus

14:50 Kommunikation som leder till förändring
Anna Bellman, Föreläsare/ägare Bellacom
När förändring går allt fortare samtidigt som människor inte vill förändras –hur ska vi då förhålla oss och agera? Hur ser den kommunikation ut som får människor att vilja gå åt ett visst håll? Hur lär du känna dig själv och andra så att du lättare får med dig dem?

15:55 Guldklockans tid är förbi
Niclas Wikström, Grundare av Oh My
Att som ung entreprenör bygga ett framgångsrikt företag i kommunikationsbranschen. Sedan starten 2011 har Oh My gått som tåget. Fullservicebyrån, som sedan några år tillbaka delägs av Bonnier, har blivit DI Gasell fyra år i rad. Byrån har idag runt 90 anställda och har hunnit med att öppna upp kontor i Stockholm, Halmstad, Piteå och Oslo.

16:40 Underhållning

17:00-17:10 Avslut

Läs mer på: http://styrelseakademien.se/norr/top-news/stora-styrelsedagen-2019-lulea/

Eventinformation:

Börjar: 12:00

Öppnar: 11:30

Pris: Se anmälningslänk

Ålder: -

Arrangör: Styrelsakademien Norr