TEATER SCRATCH FYLLER 30 ÅR – fira med dem fredag 1 september & lördag 2 september hos oss!

Teater Scratch meddelar:

Och likt många 30-åringar har vi en standard issue 30 ÅRS KRIS! Blev vi verkligen den vi tänkte oss att vi skulle bli? Vad ska vi göra med våra liv nu? Måste vi bli vuxna? Kan vi verkligen ha på oss det här linnet fortfarande? Vi vill hemskt gärna att ni kommer och delar vår förvirrade glädje och exisensiella kris 1 & 2 september. Under dagen beter vi oss som vuxna och på kvällen försöker vi dränka alla SKITJOBBIGA tankar som sköljer över oss med alkohol och chips. Ingen middag. FÖR VI ORKAR INTE LAGA MIDDAG JUST NU, OKEJ? OM NI VERKLIGEN VILL ÄTA SÅ FINNS DET ATT KÖPA PÅ EBENESER FRÅN CAFÈ REKOMMENDERAS. DOM GÖR SVINGOD MAT.

DAGORDNING: (Skriker för att smärtan inombords inte ska bli för total)


1 September
-14.00 PRESSTRÄFF på Ebeneser. Så om ni vill råka hamna i NSD och kanske någon annan tidning (om ens någon bryr sig om oss längre, för vi har börja få åldersrynkor) så REKOMMENDERAR vi er att komma och fotobomba oss här.


-15.00 VUXENFIKA på Ebeneser. Här har ni möjlighet att smita från jobbet tidigare och joina oss på en riktigt legit fika. Plus typ säga gulliga ord som, “jag hade aldrig trott du var så gammal” och “du ser inte ut att vara en dag över 25. Lovar.”

-17.30 HUMOR KOLLEKTIVETS “DIN MAMMA”, 40 minuter lång föreställning med taglinen “Det är väl bara att skärpa sig lite”. 60 kr/biljett. Insläpp från 16.00. Förköp är tillgänglig på Ebeneser från 11:00 fredag.


18.15 MÖJLIGHET ATT HÅLLA TAL ELLER BARA BERÄTTA HUR FINA VI ÄR. Om ni vill säga ett par ord, maila maria.gotfredsen90@gmail.com så skriver hon upp er på tallistan!


20.00 EFTERFEST. Vi är inte 20 år längre. Efterfesten börjar tidigare då. Kl. 20.00 springer vi ner till vår lokal på Sandviksgatan 18. Där knäpper vi en öl till självkostnadspris tillsammans. Även här har ni möjlighet att berätta hur fina vi är, eller ganska brista ut i sång. SEN SÅ FESTAR VI SÅ LÄNGE VI PALLAR YO!
Anmäl er till efterfesten med namn och personnummer genom att maila anna.lindblom@scratch.bd.se

För program lördag 2a september se här!

Eventinformation:

Börjar: 14:00

Öppnar: 11:00

Pris: 60:-/föreställning

Ålder: Nej

Arrangör: Teater Scratch