Erik Torsten Näslund, allas vår Totta, gick bort den 19 juni 2005 efter en längre tids kamp mot cancer. Han höll igång sitt musikaliska värv ända in till slutet och är en av de legendariska stilbildarna i svensk progg, soul och blues. Under sin långa karriär visade han även upp en mjukare sida genom att addera en rad sånger till den svenska visskatten.

Totta slutade aldrig turnera, han var, som han själv uttryckte det, alltid på drift och med en clown i sina kläder. Han var bred, själfull, arg och samhällskritisk och alltid en frustande ångande scenpersonlighet med famnen full av välkomnande värme.

Han gästade Luleå, StadsPuben inte minst, vid många tillfällen och lämnade alltid djupa minnen och spår hos de som hörde och såg honom live.

Ludde Wästfelt med musikanter är inget undantag. De har inspirerats, influerats och drabbats av Tottas musikaliska mångfald och vill därför hedra honom med en hyllningskväll på Ebenesers scen. Det hela blir en vandring från den skira visskatten, balladerna och duetterna till proggen och den tyngre knock-r&b som var hans absoluta signum i Tottas Bluesband.

Bandet med Ludde Wästfelt (sång), Gunnar Sundström (klaviatur), Daniel Hakkaus (gitarr), David Morin (gitarr), Jonas Jakobsson (bas) och Lalle Omberg (trummor) har dessutom glädjen att presentera gästerna Jonas Eriksson, Liv Landelius och Tobbe Lindvall, samtliga med Totta Näslund nära sitt hjärta.

För menyer & bordsbokning – klicka här!

I övrigt onumrerade platser / klubbkväll med ståplatser.

Eventinformation:

Börjar: 20:00

Öppnar: 18:30

Pris: 170:- inkl förköpsavgift & garderob

Ålder: 18 år eller i målsmans sällskap

Arrangör: Luddes Band Of Brothers i samarbete med Kulturföreningen Ebeneser