Vi har sökt medel och fått förnyat förtroende och stöd för att fortsätta vidareutveckla Arrangörer i Norr och er arrangörer i länet!

När?

Nya projektperioden löper från hösten 2019 till och med augusti 2021.

Hur?

Inom ramen av projektet ska vi möjliggöra fysiska mötesplatser, likväl som ett digitalt nätverk. Erbjuda inspirerande och “matnyttiga” föreläsningar och webseminarium, fördjupande workshops och andra aktiviteter för att inspirera och stärka kompetens hos arrangörer inom kulturområdet, samt stärka den kulturella infrastrukturen i Norrbotten!

Vi kommer även att genomföra ett fördjupande case, och annat smått och gott (och skoj) som vi presenterar löpande.

För vem?

Med arrangör menar vi dig om arrangerar inom kultur- & nöje i länet. Konserter, spelningar, festivalen, teater- eller dansföreställningar, annan scenkonst, konstutställningar. På små scener i byarna, på dansbanor under sommaren, på en fjälltopp, i en hel stad, på en dansbana, i en konsthall, hemma på gården, i lägenheten, på ett uteställe, en fjällanläggning eller i ett kulturhus med tusen besökare!

Följ oss på Facebook: Arrangörer i Norr

Bli medlem i vår grupp/digitala nätverk på Facebook

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Frågor om projektet? Mejla fredrika@ebeneser.nu

Projektpartners: Kulturföreningen Ebeneser (projektägare), Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop och Skådebanan Norrbotten.

Projektet finansieras av: Region Norrbotten, Kulturrådet, Länsstyrelsen Norrbotten och Sparbanken Nord – Framtidsbanken.

Arrangörer i Norr banner

Historik:

18-03-01 till 19-06-30 Projektet Arrangörer i Norr erbjöd sex utbildningstillfällen, en mötesplats och ett nätverk till er om som är arrangörer, vill bli eller är nyfiken på. Utbildningarna utfördes i Norrbotten under hösten 2018 och våren 2019. Finansiärer var Region Norrbotten och Kulturrådet. Projektpartners: Norrbottensmusiken, Riksteatern Norrbotten, BD Pop, Skådebanan Norrbotten och Luleå kommun. Projektägare: Kulturföreningen Ebeneser

Material och länkar

Videos från föreläsningar

Utbildningarna i förra projektperioden